اخبار خودرو

تأکید مجلس بر خصوصی‌سازی واقعی در صنعت خودرو

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت واگذاری واقعی بنگاه‌های تولیدی به بخش خصوصی تأکید کرد: دولت باید نقش سیاست‌گذار و ناظر را ایفا کند، نه تاجر یا بنگاه‌دار.

به گزارش ایکوپرس، رضا علیزاده در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی خودرو تبریز، تجربه واگذاری مدیریت ایران‌خودرو به بخش خصوصی را موفق دانست و گفت: «نتیجه این واگذاری مثبت بوده و با وجود شرایط اقتصادی دشوار، ایران‌خودرو توانسته است با ثبات بیشتری نسبت به سایر خودروسازان فعالیت کند.»

وی با اشاره به تجربیات گذشته خصوصی‌سازی افزود: «در سال‌های گذشته برخی واگذاری‌ها به بخش خصوصی واقعی انجام نشد و بنگاه‌ها میان نهادهای مختلف تقسیم شدند که این مسئله باعث کاهش بهره‌وری شد. اما زمانی که خصوصی‌سازی هدفمند و واقعی باشد، مجلس و دولت از آن حمایت خواهند کرد.»

علیزاده درباره نحوه واگذاری مدیریت ایران‌خودرو توضیح داد: «در این فرایند، سهام جدیدی جابه‌جا نشد، بلکه مدیریت شرکت به اکثریت سهام‌داران فعلی سپرده شد.»

او ضمن قدردانی از تلاش مدیران و کارکنان زنجیره خودروسازی، بر ضرورت ارتقای کیفیت، افزایش تنوع محصولات و توجه به توان خرید مردم تأکید کرد.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن همچنین با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری گفت: «این سیاست یکی از موانع اصلی رشد تولید است و طبق قانون برنامه هفتم باید متوقف شود. با این حال، تا شکل‌گیری کامل بازار رقابتی باید میان حمایت از مصرف‌کننده و جلوگیری از زیان تولیدکننده تعادل برقرار شود.»

وی در پایان خاطرنشان کرد: «توصیه ما به وزارت صمت این است که در شرایط فعلی از سخت‌گیری بیش از اندازه خودداری شود تا خودروسازان در مسیر خصوصی‌سازی واقعی و بهبود کیفیت آسیب نبینند. ادامه این روند می‌تواند به ارتقای بهره‌وری و رضایت بیشتر مردم منجر شود.»

منبع خبر: عصر خودرو

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *