اخبار خودرو

هشدار درباره آشفتگی بازار لوازم یدکی

عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضعیت نابسامان بازار لوازم یدکی خودرو، خواستار ورود جدی وزارت صنعت، معدن و تجارت به منظور کنترل قیمت و کیفیت این محصولات شد.

به گزارش «خانه ملت»، سیدجواد حسینی‌کیا با اشاره به ضرورت رصد دقیق بازار قطعات یدکی، تأکید کرد: عرضه لوازم یدکی باید از طریق سامانه‌ای که قابلیت رهگیری کالا را دارد انجام شود تا با کنترل کیفیت و قیمت، از ورود قطعات بی‌کیفیت و غیرمجاز جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه اجرای طرح رهگیری کالا می‌تواند بساط عرضه زیرپله‌ای قطعات یدکی را برچیند، افزود: در صورت ثبت کد رهگیری روی کالا، مصرف‌کنندگان نیز از خرید اجناس فاقد شناسه پرهیز خواهند کرد و بازار از وضعیت کنونی خارج می‌شود.

این نماینده مجلس با اشاره به وضعیت فعلی بازار گفت: متأسفانه در حال حاضر نظارت مؤثری بر بازار لوازم یدکی اعمال نمی‌شود و همین موضوع موجب ضرر و زیان مشتریان از لحاظ قیمت و کیفیت شده است.

حسینی‌کیا ادامه داد: برخی شرکت‌ها اقدامات مثبتی در زمینه راه‌اندازی سامانه ثبت کالا انجام داده‌اند، اما بخش‌هایی از بازار همچنان رها شده است. از این رو لازم است وزارت صمت با قاطعیت بیشتری وارد عمل شود و نظارت جامع‌تری را اعمال کند.

وی در پایان تأکید کرد: ساماندهی بازار لوازم یدکی خودرو باید به یک مطالبه جدی ملی تبدیل شود تا امنیت مصرف‌کننده و سلامت فنی خودروها تضمین گردد.

منبع خبر: دنیای اقتصاد

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *