اخبار خودرو

هشدار وزارت صمت به مونتاژی‌ها درباره افزایش قیمت

وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد تعرفه واردات خودرو با هدف تداوم تولید خودروهای مونتاژی تعیین شده است؛ اما در صورت افزایش قیمت این محصولات، احتمال بازنگری دوباره تعرفه‌ها وجود خواهد داشت.

سید محمد اتابک با اشاره به انتقادها نسبت به قیمت خودروهای مونتاژی، تغییر نرخ ارز محاسباتی گمرک را مهم‌ترین عامل رشد هزینه‌ها عنوان کرد و توضیح داد: نرخ ارز مبنای محاسبات گمرکی که سال گذشته ۲۸‌هزار و ۵۰۰ تومان بود، امسال به حدود ۶۸ تا ۷۰ هزار تومان رسیده و این موضوع در هزینه تمام‌شده تأثیر مستقیم دارد.

او افزود دولت با توجه به این تغییرات، ضرایب جدید واردات خودرو را تعیین کرده تا ضمن واقعی‌تر شدن قیمت‌ها، روند تولید خودروهای مونتاژی نیز مختل نشود. اتابک همچنین خاطرنشان کرد فرآیند بررسی و تصویب تعرفه‌ها طبق روال از سوی سازمان توسعه تجارت انجام می‌شود و در صورت ضرورت، امکان بازنگری دوباره آنها وجود دارد.

در برخی گزارش‌ها نیز تأکید شده که نبود شفافیت در قیمت‌گذاری و ابهام در هزینه‌های اعلامی، فاصله قابل‌توجهی میان قیمت فروش خودروهای مونتاژی و بهای تمام‌شده ایجاد کرده و بخش عمده این اختلاف به مصرف‌کننده تحمیل می‌شود.

منبع خبر: خبرگزاری تسنیم

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *