اخبار خودرو

رکود سنگین در بازار خودرو/ عقب نشینی قیمت‌ها از اوج/ وقت خرید خودرو است؟

اقتصادنیوز: یک کارشناس صنعت خودرو گفت: رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو یک هشدار صادقانه داده و گفته است که ما نمی‌توانیم صنف خود را کنترل کنیم، افراد مراقبت کنند و دلیلش این بود که وقتی خودروسازان شرایط فروش را باز می‌کنند اعلام نمی‌کنند قرار است که چه تعداد خودرو فروخته شود و برخی از عاملیت‌ها از این موضوع سوءاستفاده کرده‌اند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، بابک وفایی، کارشناس صنعت خودرو درمورد شرایط بازار خودرو گفت: بازار خودرو در روزهای اخیر با یک رکود بسیار سنگین و تا حدی بی‌سابقه روبه‌رو بوده و این رکود به حدی بوده است که حتی خودروهای اقتصادی که سریع‌تر خرید و فروش می‌شدند دو سه هفته‌ای می‌شود که منتظر مشتری هستند و قیمت‌های خودرو تا حدی از اوج قیمت‌ها عقب‌نشینی کرده‌اند، البته هنوز با قیمت‌های پیش از سال فاصله دارند.

وفایی ادامه داد: به نظر می‌رسد که این اعداد قیمت خودرو در حال تثبیت شدن هستند و پیشنهاد بنده این است که اگر افراد قصد خرید خودرو دارند، می‌توانند از سایت‌های خرید و فروش خودرو، خودروهای ارزان‌تر پیدا کنند. زیرا رکود به حدی سنگین است که فروشنده‌ها برای بازگشت پول خود، تخفیف‌های خوبی در نظر گرفته‌اند.

این کارشناس صنعت خودرو گفت: رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو یک هشدار صادقانه داده و گفته است که ما نمی‌توانیم صنف خود را کنترل کنیم، افراد مراقبت کنند و دلیلش این بود که وقتی خودروسازان شرایط فروش را باز می‌کنند اعلام نمی‌کنند قرار است که چه تعداد خودرو فروخته شود و برخی از عاملیت‌ها از این موضوع سوءاستفاده کرده‌اند و در قراردادهای جداگانه از شرکت، تعدادی از خودروها را پیش‌فروش کرده‌اند و ایده کلی این افراد این طور بوده است که خودرو را در زمان تحویل تأمین می‌کنند، امّا به دلیل این که تعهد مربوط به شرکت است خریداران باید مراقب باشند.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *